Επιστολή Χριστουγέννων 2018-2019

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΑΞΚΩΝ

ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ

1977

Αρ. Πρωτ: 7

Αθήνα   3 Δεκ  2018

 

    Αγαπητέ Συμμαθητή,

        Με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ευχόμαστε ολόψυχα σε σένα και την οικογένεια σου

“Καλά Χριστούγεννα

και

Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος

με Υγεία Αγάπη και Προκοπή”.

        Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για φέτος η Γενική Συνέλευση της Τάξης μας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Σάββατο.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα έχει όπως παρακάτω:  

 

        Στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας στην ΛΑΕΔ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβουν χώρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου της Τάξης μας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

                         (α)          Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα

                         (β)          Οικονομικός  Απολογισμός

                         (γ)          Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

                         (δ)          Οποιοδήποτε θέμα θελήσεις να συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση, αρκεί να τεθεί υπ’ όψιν του ΔΣ τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα.

 

         Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνεστίαση της Τάξης μας και η κοπή της βασιλόπιτας στη Μουσική Ταβέρνα «Ελαφοκυνηγός» Π. Σταύρου 5 Ν. Φιλοθέη, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν επιπλέον και συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα. Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν στους συμμαθητές Λάμπρου Αθανάσιο τηλ. 6932656499, *756499 και Γκαμαράζη Σταμάτη τηλ. 6946007918 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2019.

 

Προτρέπουμε όλους σας να λάβετε μέρος στις παραπάνω

εκδηλώσεις της τάξης μας.

 

        Επιπρόσθετα, αγαπητέ συμμαθητή:

               Υπενθυμίζουμε την κατάθεση της εισφοράς σου για το έτος 2019 των 10 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς αναγράφοντας υποχρεωτικά και το ονοματεπώνυμό σου:

αριθμ. Λογ. 5050-073904-876  και

ΙΒΑΝ: GR- 7701 7205 0000 5050 073904 876.

 

                Με χαρά θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα της τάξης μας  https://sse77.gr  λειτουργεί πλέον κανονικά. Αναβαθμίσαμε το Ιστότοπο και μεταφέραμε όλες τις πληροφορίες, που υπήρχαν, στο νέο πλέον περιβάλλον. Η σελίδα μας είναι σύγχρονη έχει πολλές πληροφορίες και με πολλές δυνατότητες να εισέλθει ο επισκέπτης σε άλλους χρήσιμους κόμβους (Links). Μπες λοιπόν στην σελίδα μας και κάνε την εγγραφή σου ως μέλος. Για το σκοπό αυτό θα βρεις αναλυτικές οδηγίες. Επίσης μπορείς να αποστείλεις άρθρα ή οποιουδήποτε άλλο θέμα γενικού ενδιαφέροντος, που μπορεί να δημοσιευθεί και να εμπλουτίσει την ιστοσελίδα μας.

Η αναβάθμιση τελικά μας στοίχισε 750€ αντί των 1500€, που μας ζητήθηκε αρχικά και είναι αυτά, που συγκεντρώσαμε από τους συμμαθητές μας.

 

        Παρακαλούμε να μας ενημερώσεις  σε περίπτωση αλλαγής της διευθύνσεώς σου ή τηλεφώνου σου  ή αν έχεις αποκτήσει e-mail. Τις προσεχείς ημέρες θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας κατάσταση με τα τηλέφωνα και τα mail των συμμαθητών μας.

 

        Σε χαιρετούμε με συναδελφικούς και συμμαθητικούς χαιρετισμούς και σε  περιμένουμε στη Συνέλευσή μας.

 

                                          Για το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση