Επιστολή προς τους Συμμαθητές

Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου της Τάξης μας προς τους Συμμαθητές, με την ευκαιρία των εορτών και την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

 

 

 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΤΑΞΕΩΣ 1977

Αρ. Πρωτ : 22

Αθήνα 2 Δεκ 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητέ Συμμαθητή,

Με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ευχόμαστε ολόψυχα σε σένα και την οικογένεια σου Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος με Υγεία Αγάπη και Προκοπή.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η 13η Φεβ 2016 ημέρα Σάββατο είναι η ημέρα συνάντησης όλων των συμμαθητών της Τάξης μας και θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δραστηριότητες:

Στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας στην ΛΑΕΔ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβουν χώρα:

  • Η κοπή της βασιλόπιτας και η ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.
  • Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου της Τάξης μας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

(α)   Διοικητικός Απολογισμός – Πεπραγμένα

(β)   Οικονομικός  Απολογισμός

(γ)   Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

(δ)   Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ).

(ε)   Οποιοδήποτε θέμα θελήσεις να συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση, αρκεί να τεθεί υπ’ όψιν   του ΔΣ τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα.

Επισημαίνουμε την ανάγκη υποβολής υποψηφιοτήτων συμμαθητών από όλη την Επικράτεια για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συνδέσμου μας και την όσο το δυνατόν αθρόα συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες.

Οι υποψηφιότητες να υποβληθούν εγγράφως στον Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. (Σταμάτιο Γκαμαράζη Ειρήνης 4 Χαλάνδρι ΤΚ 15234), το αργότερο πέντε ημέρες προ του εκλογών, με FAX( 210-4204201) ή με e-mail (stamakat55@gmail.com). Εάν κάποιο μέλος απουσιάζει την ημέρα των αρχαιρεσιών, μπορεί μέσω άλλου μέλους να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, με την προϋπόθεση της ύπαρξης νόμιμα θεωρημένης εξουσιοδότησης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνεστίαση της Τάξης μας στην Αίθουσα Τελετών της ΛΑΕΔ, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν επιπλέον και συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα. Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν στους συμμαθητές Λάμπρου Αθανάσιο τηλ. 6932656499, *756499 και Γκαμαράζη Σταμάτη τηλ. 6937195412 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2016.

Προτρέπουμε όλους σας να λάβετε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της τάξης μας.

Υπόψη των συμμαθητών που τυχόν έλθουν από επαρχία ότι, όπως μας ενημέρωσε η ΑΣΔΥΣ, υπάρχει δυνατότητα διαμονής τους  σε ξενώνες της ΑΣΔΥΣ(εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) στο στρατόπεδο Βαρύτη (Γουδί). Όποιος  επιθυμεί μπορεί να το ζητήσει με αναφορά. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείς να απευθυνθείς στα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας.

Επιπρόσθετα, αγαπητέ συμμαθητή, σου υπενθυμίζουμε:

  • Την κατάθεση της εισφοράς σου των 10 ευρώ, για το έτος 2016 στην Τράπεζα Πειραιώς: αριθμ. Λογ. 5050-073904-876  και ΙΒΑΝ: GR- 7701720500005050073904 876, αναγράφοντας υποχρεωτικά και το ονοματεπώνυμό σου.
  • Την αποστολή άρθρων σου ή οποιουδήποτε άλλου θέματος γενικού ενδιαφέροντος, που μπορεί να δημοσιευθεί και να εμπλουτίσει την ιστοσελίδα μας.
  • Την ενημέρωσή μας σε περίπτωση αλλαγής της διευθύνσεώς σου ή τηλεφώνου σου  ή αν έχεις αποκτήσει e-mail.

Σε χαιρετούμε με συναδελφικούς και συμμαθητικούς χαιρετισμούς και σε περιμένουμε στη Συνέλευσή μας.

 

 

 

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση