Ελληνικό Κοινοβούλιο: ένα έγκλημα εκ προθέσεως

Οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι στο σύνολό τους έχει αποδειχθεί ότι έχουν εγκληματίσει, εξαπατώντας τους εκλογείς τους και προδίδοντας την Πατρίδα, άλλος με αυτά που ψήφιζε και άλλος νομιμοποιώντας με την αρνητική ψήφο του τη λειτουργία ενός δήθεν δημοκρατικού κοινοβουλίου.

 

 

 

Ελληνικό Κοινοβούλιο: ένα έγκλημα εκ προθέσεως

 

Βλέποντας κανείς την κατ’ εξακολούθηση συμπεριφορά των εκλεγμένων ηγετών μας και τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων, που οι ίδιοι με τις επιλογές τους δημιούργησαν, αποσπώντας εντέχνως την συγκατάθεση(;) του εκλογικού σώματος, μόνο απογοήτευση και θυμό θα μπορούσε να νοιώσει.

 

Αντιμετωπίζοντας τα θέματα με ευλαβική προσήλωση στην ευημερία των λογιστικών μεγεθών, λησμόνησαν την ευημερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που τους εξέλεξαν. Και η εμμονή τους στην άσκηση ηγεσίας της κοινωνίας μας με κατά παραγγελία λογιστική λογική προκαλεί πλέον μόνο υποψίες, αγανάκτηση και οργή, που συνεχώς συσσωρεύονται, με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Αδυνατούν να παραδεχθούν τα σφάλματά τους και, αγνοώντας προκλητικά την δυστυχία που έχουν προκαλέσει στην Πατρίδα μας και τα πλήγματα στην υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, επιμένουν στην ίδια λογιστική λογική αντιμετώπισης των προβλημάτων, λειτουργώντας πλέον απροκάλυπτα με όρους δυνάστη και όχι με όρους δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη.

 

Όμως…

 

Αν υπήρχε καλή θέληση και ευρύτητα σκέψης, η συστράτευση με κατάθεση, μελέτη και υλοποίηση προτάσεων πέρα από την πεπατημένη των μικροκομματικών συμφερόντων και των λογιστικών υπολοίπων θα μπορούσε να εκπλήξει με τα αποτελέσματά της.

 

Όλα θα μπορούσαν να πήγαιναν  καλά, αν οι αιρετοί μας άρχοντες καταλάβαιναν ότι:

 • Δεν εκλέχθηκαν για λογιστές, αλλά για ηγέτες. Ηγούνται ανθρώπων και όχι κονδυλίων και έχουν υποχρέωση να υπηρετούν ΜΟΝΟ την αξιοπρέπεια του κόσμου που τους εξέλεξε και το κοινό καλό και όχι την ευημερία των αριθμών ή οτιδήποτε άλλο…
 • Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες :
  • Ενώνουν και δεν διχάζουν με εκβιαστικά διλήμματα.
  • Συζητούν όλες τις απόψεις για κάθε θέμα και δεν αποφασίζουν «στο πόδι» και μάλιστα υπό πίεση.
  • Πείθουν και δεν προσπαθούν να επιβάλλουν αποφάσεις αυταρχικά.
  • Εμπνέουν οράματα και δεν οχυρώνονται πίσω από τεχνητά εμπόδια που μπορούν να υπερβληθούν.
  • Μπαίνουν μπροστά σε κάθε αγώνα που αποσκοπεί στο γενικότερο καλό και δεν ψάχνουν προφάσεις για να τον αποφύγουν.
 • Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να έχουν ομοψυχία, ευρύτητα σκέψης στις επιλογές τους, στόχους στον προγραμματισμό τους και ευελιξία στις κινήσεις τους, για το καλό του κοινωνικού  συνόλου που υπηρετούν.
 • Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τα μικροκομματικά συμφέροντα και τα λογιστικά υπόλοιπα και ν’ αντιμετωπίζουν τα θέματα που προκύπτουν δυναμικά και με έμπνευση, παρέχοντας στον κόσμο και κυρίως στους νέους μας,  που αγωνιούν για το μέλλον τους, ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

 

Δυστυχώς όμως έχει πλέον αποδειχθεί ότι η πολιτικοί μας ηγέτες όλων των αποχρώσεων δεν ήταν κατάλληλοι όχι μόνο για να ηγηθούν της χώρας, αλλά ούτε καν για λογιστές.

 

Η συμπολίτευση αρνείται να δει τα αδιέξοδα, στα οποία έχει οδηγήσει την Πατρίδα μας, αποφεύγει προσχηματικά με κάθε τρόπο να θέσει στην κρίση των Ελλήνων τις επιλογές της, που η ίδια παραδέχεται ότι έχουν οδηγήσει στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, και επιμένει κατά ύποπτο πλέον τρόπο και μέχρι τελικής πτώσεως στην αποδεδειγμένα αδιέξοδη λογιστική λογική.

 

Η αντιπολίτευση αποφεύγει, επίσης προσχηματικά, να παραιτηθεί σύσσωμη ή έστω κατά ένα σημαντικό μέρος της, εγκαταλείποντας τις βουλευτικές έδρες, απονομιμοποιώντας μία καταστροφική για την Πατρίδα μας συγκυβέρνηση και υποχρεώνοντας στην προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. Αντίθετα λειτουργεί με μικροκομματική λογική και χωρίς πειστική εναλλακτική πρόταση, περιμένοντας την πτώση της κυβέρνησης και την διαδοχή της στην ηγεσία της χώρας εξ ανάγκης.

 

Οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι στο σύνολό τους έχει αποδειχθεί ότι έχουν εγκληματίσει, εξαπατώντας τους εκλογείς τους και προδίδοντας την Πατρίδα, άλλος με αυτά που ψήφιζε και άλλος νομιμοποιώντας με την αρνητική ψήφο του τη λειτουργία ενός δήθεν δημοκρατικού κοινοβουλίου..

 

Το έγκλημα έχει ήδη συντελεσθεί και αποτελεί ΥΒΡΙ για τον ελληνικό λαό. Και την ΥΒΡΙ ακολουθεί πάντοτε η ΝΕΜΕΣΙΣ… που την διαδέχεται η ΚΑΘΑΡΣΙΣ…

 

Η νομοτέλεια σε πλήρη εξέλιξη, με τον χρόνο και τις συνθήκες να πιέζουν πλέον ασφυκτικά…

 

Ευστράτιος  Ουζούνογλου

Ταξίαρχος ε.α.

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση