Βελτίωση Ιστοσελίδας

    

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας προστέθηκαν για τα μέλη μας οι δυνατότητες γραπτού διαλόγου, δηλ. απ’ ευθείας άμεσης ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων (chat), καθώς και τήρησης προσωπικής ταχυδρομικής θυρίδας (mailbox).

  

Οι δυνατότητες αυτές δεν παρέχονται, προς το παρόν, στους επισκέπτες – μη μέλη, αλλά ενεργοποιούνται μόνο μετά από τη σύνδεση των μελών με Όνομα Χρήστη και Κωδικό Πρόσβασης. 

Τότε το κάθε μέλος θα έχει, στα δεξιά της μπάρας των βασικών επιλογών (που είναι κάτω από τον τίτλο του Συνδέσμου) και μετά από την επιλογή «Επικοινωνία», την επιλογή «Chat». Επιπλέον, στη δεξιά στήλη και κάτω από τα «Μέλη On Line», θα έχει πληροφόρηση για τα «Μέλη On Line στο Chat» και για το προσωπικό του ταχυδρομείο στο «Mailbox Μελών». 

Το τεχνικό team της ιστοσελίδας πιστεύει ότι αυτές οι δυνατότητες ενισχύουν σημαντικά τον ρόλο της ιστοσελίδας στην επικοινωνία μεταξύ των μελών της και συνιστά ανεπιφύλακτα την πλήρη αξιοποίησή τους από τα μέλη. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με τις νέες αυτές χρήσεις, ακόμη και για να δοκιμή μέσω της ιστοσελίδας, καθώς και για οποιαδήποτε πρόταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μέλος Stratos είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε μέσω του προσωπικού του email. 

Καλή χρήση, 

Administration Team. 

   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση