Η Παγκόσμια Ελληνική Αυτοκρατορία

Ο τίτλος δεν έχει καμιά σχέση με «εθνικισμό». Εκφράζει έκπληξη για την έρευνα και τους χάρτες του Βαρθολομαίου Λάζαρη, που αποτυπώνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη.

 

 

 

 

 

 

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:

 

Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με «εθνικισμό». Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει. Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια. Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται. Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας, στους Ινδιάνους της Ν. Αμερικής, στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη. Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα (πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) «Τα εβραϊκά είναι ελληνικά» και στην οποία μιλάει για μια πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.

 

Σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας, τους χάρτες του κ. Λάζαρη, που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες, πιστεύοντας ότι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, από τους γνωστούς παγκοσμιοποιητές. Αυτοί οι «κύριοι» γνωστοί τραπεζίτες συγκεκριμένης εθνικότητας, το γνωρίζουν εδώ και τουλάχιστον 3 αιώνες. Φροντίζουν όμως με «κατευθυνόμενους» ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας. Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα ότι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή. Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε. Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε ότι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων, από την Μικρά Ασία (6ος αιώνας π.Χ.). Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ., σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου, καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης (δείτε εδώ όλη την εκπομπή όπου έκανε τις δηλώσεις για τα πανεπιστήμια ο κ. Γεωργακόπουλος).

 

 

Ως εδώ όμως. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη. Περιμένουμε από τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα με αποστολή μηνυμάτων και στοιχείων, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κανείς δεν έχει το αλάθητο. Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσω του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται από ακριβείς συντεταγμένες.

 

Μπορείτε να θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες εδώ.

 

 

ΠΗΓΗ: http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση